Bemutatkozás

Írta Udvari Mónika, 2019. szeptember 1. •

Udvari Mónika vagyok. Piliscsabán élek a férjemmel és 4 gyermekemmel. Az életem a mozgás. És az edzésvezetés. A hobbim a hivatásom. A legszebb dolog, amikor látom, hogy valaki a segítségemmel elérte a célját. Vagy fut felé, vagy tempósan gyalogol.😄

Annyi személyi edző van…, miért lesz az jó, ha engem választasz?

  • Akkor is tudunk szép, esztétikus alkatot elérni nálad, ha bármilyen ízületi vagy gerinc problémád van, mert nagyon sok módszert ismerek, amellyel ilyenkor is biztonságosan edzhetsz.
  • Ha semmilyen mozgásszervi-, vagy gerinc panaszod nincs és szeretnéd, hogy ez így is maradjon. Nálam nem fogsz olyan gyakorlatot végezni, amely tönkreteszi a porckorongod, a térded vagy veszélyes a válladra. Mottóm a prevenció. Eddzünk, de csak okosan!
  • Én vagyok a Te embered, ha a természetes mozgásmintád megváltozott. Ha előrehelyezett fejtartásod van, ha hanyag a tartásod, ha elsimultak a természetes gerinc görbületeid, ha sokat kell ülnöd, ha merevek az ízületeid, megrövidültek az izmaid.
  • Tudok segíteni abban, hogy mit lenne jó enned, hogy elérd a célodat. Számtalan izgalmas receptet tudok veled megosztani, sőt ha szeretnéd ezeket el is tudom neked készíteni, neked pedig nincs más dolgod csak megenni😉
  • Akkor is várlak szeretettel, ha cukorbeteg vagy, ha magas a vérnyomásod, ha inzulinrezisztens vagy vagy policisztás az ováriumod. Egészségügyi végzettségem is van így kompexebben tudom neked összerakni a programot.
  • Ismerem a hatékony zsírégető edzésmódszereket, folyamatosan képzem magam, tanulok, olvasom a szakirodalmat a legújabb kutatási eredményeket, hogy a leghatékonyabban tudjalak segíteni.
  • 4 gyermekem van, tudom milyen család mellett magaddal törödni. Ismerem a hízás-fogyás körforgásokat. Ha nem tudod a csemetédet hová tenni, hozhatod magaddal, vagy én is tudok menni hozzád. Így már biztosan sikerülni fog!
  • Sokminden érdekel, így elég széleskörű tanulmányokat folytattam, folytatok, sok mindenre van rálátásom és több tapasztalattal tudok egy- egy feladatot megoldani.

Egyvalamit nem tudok: helyetted edzeni, étkezni, akarni. De ha Te elszánt vagy, akkor velem eléred a célodat!


Tanulmányok:

Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Szakközépiskola : Felnőtt szakápolói alapvégzettség

Apor Vilmos Katolikus Főiskola: Óvodapedagógus, Néptánc-, és drámapedagógus

Fitness Company: Csoportos óra instruktor

Fitness Company: Személyi edző

Fitness Company: Preventív gerinctréner

Fitness Company: Pilates oktató

Bene Máté Gerincakadémia: NMPT ( Természetes Mozgásminta tréning) instruktor

ÉFT ( Érzelmi Felszabadító Technika) tréner


Beszélt idegen nyelv:

Angol